Over ons

De zorgen het huis uit? Meiners Huiswerkbegeleiding helpt je kind er door heen!

“Wij” zijn huiswerkbegeleiding Meiners. Een huiswerkinstituut, opgericht in 1974. Wij waren een van de eerste huiswerkinstituten in Nederland. Met ruim veertig jaar ervaring op het gebied van huiswerkbegeleiding aan scholieren horen we tot een van de oudste- en meest ervaren huiswerkinstituten in Nederland.

40 jaar ervaring

Veertig jaar ervaring betekent dat we inmiddels drie onderwijssystemen hebben zien komen en gaan en veertig jaar ervaring zorgt er daarom voor, dat we ons systeem in die periode tot in de puntjes hebben geperfectioneerd.

We staan met onze benen stevig in onderwijsland, waarbij we alle nieuwe onderwijs ontwikkelingen hebben gevolgd en van een in deze tijd passende oplossing hebben voorzien.

We weten als geen ander hoe kinderen werken en hoe zij denken. Wat dat betreft kunnen we stellen, dat er in de afgelopen veertig jaar ontzettend veel is veranderd.

Aandacht voor elk kind

Veertig jaar ervaring op het gebied van huiswerkbegeleiding betekent aan de ene kant dat we inmiddels al heel veel verschillende kinderen, ieder met hun eigen specifieke problematiek, hebben zien langskomen. Aan de andere kant betekent het, dat we steeds weer alert moeten zijn op iedere nieuwe leerling die bij ons binnen komt. Niemand is hetzelfde en er bestaan in onze ogen geen standaard oplossingen om een leerling te helpen.

Huiswerkbegeleiding is een mooi en reuze interessant vak, waar we nooit genoeg van kunnen krijgen. Onze medewerkers zien het als hun taak om iedere leerling te helpen om weer lol te krijgen in het naar school gaan en het werken aan het schoolwerk.

Wij hebben er zin in, jij ook ?

MEER INFORMATIE?

Vul hiernaast je gegevens in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.